skivakanties-frankrijk       

Welkom op skivakanties-frankrijk.nl - SkiHorizon

TravelHorizon is een internationale reisorganisatie met vestigingen in diverse landen.

TravelHorizon heeft twee sterke labels:

- SkiHorizon is dť online wintersportspecialist voor uw skivakantie in Europa. Meer dan 200 wintersportbestemmingen verdeeld over 7 Europese landen; Andorra, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Oostenrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland.

- TravelHorizon; naast ons winterproduct verkopen we ook zomervakanties binnen Europa onder het label TravelHorizon. Dit zijn appartementen, hotels en zomerhuizen in hoofdzakelijk Frankrijk en Spanje.

SkiHorizon heeft voor uw wintersportvakantie meer dan 200 Europese bestemmingen geselecteerd. Boek uw verblijf in ťťn van onze hotels, pensions, chalets of appartementen en vergeet uw skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal niet te boeken!


Wintersport bestemming Frankrijk
Frankrijk, het land van wijn, kaas en uitgestrekte berggebieden. De Franse Alpen, Alpes Maritimes en de PyreneeŽn zijn voor skiŽrs, snowboarders zeer interessant! Of u nu een pension, hotel, appartement of chalet zoekt, SkiHorizon heeft een divers aanbod voor u samengesteld. U kunt natuurlijk ook alle aanbiedingen raadplegen en het verblijf van uw dromen vinden. U hoeft enkel naar de site te gaan uw voorkeur in de zoekmachine te selecteren.